ANTWOORD OP AL JE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN AAN IKVW?


  • WANNEER VERTREKKEN WE?
  • IK WIL MIJN KIND TIJDENS DE WEEK BELLEN?
  • WANNEER KOMEN JULLIE TERUG?
  • MAG IK MIJN KIND TOCH EEN TELEFOON MEEGEVEN?
  • IS HET WEL VEILIG? WIE GAAT ER EIGENLIJK MEE?
  • HOW COMPETENT ARE OUR COACHES?
WANNEER VERTREKKEN WE?

Al onze bussen vertrekken op maandagochtend 20 juli om 10.00 uur vanaf Metrostation Capelsebrug.

Daarom vragen we iedereen om voor 9;45u aanwezig te zijn, zodat we rustig alle namen kunnen controleren en de tassen in de bus kunnen zetten.

Neem buiten afscheid, als uw kind eenmaal in de bus zit kunt u er vanwege veiligheid niet in.

IK WIL MIJN KIND TIJDENS DE WEEK BELLEN?

We begrijpen dat we tegenwoordig niet gewend zijn om zo lang geen contact te hebben met onze kinderen. Wij willen graag al onze tijd en energie tijdens de vakantieweek aan uw kind geven. Daarom kunnen we onze activiteiten niet onderbreken voor telefonisch contact.

We proberen u wel meerdere malen per dag op de hoogte te brengen van alle leuke activiteiten via Facebook.

We beloven u ook dat we bellen als er iets niet goed gaat, als we vragen hebben als uw kind bijvoorbeeld heimwee heeft. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor advies (en in uitzonderingsgevallen zoals heimwee toch even een telefoontje waarmee u uw kind een hart onder de riem kunt steken.)

WANNEER KOMEN JULLIE TERUG?

We komen op 25 juli weer terug.

We proberen er weer om 13:00u te zijn, maar als er file staat kan dit afwijken. Hou onze Facebook in de gaten voor updates over de aankomsttijd.

MAG IK MIJN KIND TOCH EEN TELEFOON MEEGEVEN?

We vinden dit niet goed. We gaan een week op kamp en daar horen telefoons niet bij… we hebben geen tijd en geen bereik in het bos om mobieltjes te gebruiken. Kinderen kunnen een telefoon alleen maar kwijtraken.

Wij beloven u dat wanneer het nodig is, wij u bellen!

IS HET WEL VEILIG? WIE GAAT ER EIGENLIJK MEE?

Onze vrijwilligers worden van tevoren door onze hoofdleiding uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Iedereen die mee gaat heeft een VOG (Bewijs van goed gedrag) dat niet ouder dan 1 jaar oud is. Daarnaast hebben wij het 4-ogen principe. Dit betekent dat kinderen nooit alleen met een volwassene zullen zijn, maar er altijd ‘4 ogen’ in de buurt zijn. Zo is het kind altijd veilig en kunnen we elkaar aanspreken op ongewenst gedrag.

Bij twijfel over ongewenst gedrag zullen wij altijd het gesprek met de leiding aangaan en deelname beëindigen als dit slecht is voor onze kinderen. Het welbevinden van de kinderen staat voorop.

Bij overschrijdend gedrag zullen wij altijd melding doen bij politie.

Gelukkig is dit nog nooit gebeurt, wij hebben in 20 jaar een goede naam opgebouwd, en hier zijn wij zuinig op. Zonder uw vertrouwen in ons is er geen IKVW.

HOW COMPETENT ARE OUR COACHES?

Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth. Quickly coordinate e-business applications through revolutionary catalysts for change. Seamlessly underwhelm optimal testing procedures whereas bricks-and-clicks processes.

Synergistically evolve 2.0 technologies rather than just in time initiatives. Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.


HAVE ANY DOUBTS

NEED SUPPORT?

Credibly innovate granular internal or “organic“ sources whereas high standards in web-readiness. Energistically scale future-proof core.

KIDS CLUB BROCHURE

STAFF PROFILE

TESTIMONIALS

BOOK A VISIT