IKVW OUTDOOR

Voor kids uit groep 6, 7 en 8

IKVW GO, een fantastische week voor kinderen uit groep 6 – 7 – 8. Sport, spel, actie, chillen, relaxen, zwemmen, dansen, lachen en plezier!


Zit jij in groep 6, 7 of 8? Dan mag jij mee met GO! Een superleuke week in de bossen van Hierden! We hebben een groot kamphuis en grote tenten waar we in slapen.

  • Hou jij van filmpjes maken?
  • Hou je van zwemmen?
  • Hou je van chillen en relaxen?
  • Heb je zin in een workshop breakdance, sieraden maken, of mountainbiken?
  • Heb jij ook zin in een feestje?!

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op vrijdag hebben we een superdisco, maar op maandag begint het feestje al!

Maandag:

We verzamelen om 9.45u op Metrostation Capelsebrug, als we in Hierden aangekomen zijn, gaan we meteen kennismaken met de leiding en kun je je koffer alvast uit gaan pakken.

Na de lunch gaan we los! Leuke activiteiten waarmee we elkaar leren kennen en meteen nieuwe vrienden maken. Natuurlijk is de snoepwinkel ook al geopend en zullen we jullie ons spannende Thema verklappen!

Na alle drukke activiteiten is het tijd om te douchen en te gaan slapen. De jongens en de meisjes gaan dan naar hun eigen tenten en douchen natuurlijk apart.

Dinsdag:

De tweede dag begint natuurlijk met het ontbijt. Hierna vertrekken we voor een lekkere wandeling naar het Beekhuizerzand, waar we lekker sportief gaan zijn. Als we na de lunch terug komen op ons kampterrein staat er weer een vol programma met bijvoorbeeld levend stratego.

Na het avondeten wordt het een dolgekke boel met levend bingo!Woensdag:

Woensdag is onze workshopdag. Je mag vandaag twee keer zelf kiezen wat je wil doen! Mountainbiken, stop-motion films maken, de “Freek in het Wild” natuurwandeling, sieraden maken, breakdance… en nog meer!!! Laat je talent maar zien vandaag!

Donderdag:

Vergeet je zwembroek niet in te pakken!!!!!!!!!

Vrijdag:

Wat we gaan doen… dat zeggen we nog niet… maar vrijdag sluiten we een drukke week af met een groot knalfeest! Neem je beste danspasjes en je mooiste kleren mee, want het dak gaat eraf!!!

Zaterdag:

Helaas, komt ook aan IKVW GO een einde, op zaterdag ontbijten we nog samen, wisselen we adressen en telefoonnummers uit en stappen we weer in de bus om naar huis te gaan… waar we lekker kunnen gaan slapen 😉SLAPEN IN TENTEN

En gezellig, warm en droog in ons kamphuis!

ACTIEF IN DE NATUUR

Lekker in het bos

PLEZIER IN ONS KAMPHUIS

Maar als de zon schijnt zijn we buiten!

Eten, feesten, spellen en activiteiten. Als het regent zitten we lekker warm in ons kamphuis. Als de zon lekker schijnt zijn we buiten, lekker in de natuur! Spellen in het bos, speurtochten over de paden, maar ook lekker chillen op het plein, voetballen, tafeltennis en springen op het springkussen. Er is voor iedereen wat te doen.

De tenten zijn alleen om in te slapen, het is de eerste nacht natuurlijk even spannend, maar de kinderen wennen hier snel aan. Als het erg koud is hebben wij een extra dekentje voor iedereen.

Corona maatregelen:

Of er in 2022 beperkingen zijn voor Corona weten we niet, wanneer er beperkingen zijn zullen we ons aan de geldende adviezen en regels houden:

Afspraken bij beperkingen Corona:

We houden ons aan de afspraken van het RIVM en de YMCA.

Was vaak uw handen.
•    Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
•    Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
•    Schud geen handen.
•    Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen. (Dit geldt niet voor kinderen tot 12 jaar)

Deelname is niet toegestaan als er in de 48 uur voorafgaand aan de vakantieweek klachten zijn:

  • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn)
  • Hoesten
  • Benauwdheid
  • Verhoging of koorts
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Kinderen die tijdens de week klachten krijgen zullen ter bescherming van zichzelf en anderen apart worden gezet, (onze zorg stopt natuurlijk niet). Ouders of verzorgers dienen het kind zo snel mogelijk op te halen.

Tijdens de vakantieweek houdt de leiding 1,5 meter afstand tot de kinderen. Als dit nodig is zullen zij dichterbij komen, bij medisch handelen (bijvoorbeeld pleisters plakken) zorgen wij voor extra hygiënemaatregelen zoals handschoenen.

We zullen niet naar het zwembad reizen, maar bij goed weer is een zwembroek ook nodig op ons kampterrein!

Tijdens de week zullen we geen bezoek of gasten ontvangen. (Uitzonderingen zijn ouders die hun kunt bij ziekte of heimwee komen halen)


ONZE KAMPLOCATIE

YMCA KAMPEERCENTRUM ‘DE HULSHORST’

IKVW verblijft al sinds 2010 op de ‘Hulshorst’ in Hierden. Dit terrein is van YMCA Nederland. Een prachtig terrein, midden in een natuurgebied van Natuurmonumenten. We verblijven in twee kamphuizen en 20 slaaptenten.

Op 29 april 2017 werd het nieuwe kamphuis opgeleverd, nadat een jaar eerder het oude kamphuis in vlammen op is gegaan. Het nieuwe gebouw is prachtig geworden en we zijn ook heel blij dat we daar ook dit jaar weer mogen verblijven. Hieronder een filmpje met de geschiedenis van de Hulshorst.

HOOFDLEIDING OUTDOOR

ROLINDE EN MIKE

18 betrouwbare leiding, extra begeleiding en activiteitenleiding zorgen gedurende deze week voor uw kinderen. Rolinde en Mike zorgen als hoofdleiding voor een goede organisatie tijdens de week, zodat iedereen een week zonder zorgen kan beleven! Als u vragen heeft zullen zij u hierbij helpen, u kunt gebruik maken van ons contactformulier. In noodgevallen mag u het kamphuis bellen.