IKVW OUTDOOR

Voor kids uit groep 7 en 8

IKVW Outdoor, een fantastische week voor kinderen uit groep 7 en 8. Sport, spel, actie, chillen, relaxen, zwemmen, dansen, lachen en plezier!


Zit jij in groep 7 of 8? Dan mag jij mee met OUTDOOR! Een superleuke week in de bossen van Hierden! We hebben een groot kamphuis en grote tenten waar we in slapen. En de hele week doen we alleen maar leuke dingen!

  • Hou jij van filmpjes maken?
  • Hou je van zwemmen?
  • Hou je van chillen en relaxen?
  • Heb je zin in een workshop breakdance, sieraden maken, of mountainbiken?
  • Heb jij ook zin in een feestje?!

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op vrijdag hebben we een superdisco, maar op maandag begint het feestje al!

We kunnen natuurlijk niet alles vertellen, maar hieronder alvast een overzichtje van onze week!

Maandag:

We verzamelen om 9.45u op Metrostation Capelsebrug, als we in Hierden aangekomen zijn, gaan we meteen kennismaken met de leiding en kun je je koffer alvast uit gaan pakken. Na de lunch gaan we los! Angry Birds, Supermario, Superhero! Na het avondeten kan onze klassieker, het “Wereldhandels-spel” niet ontbreken. Natuurlijk is de snoepwinkel ook al geopend en zullen we jullie ons spannende Thema verklappen!

Na alle drukke activiteiten is het tijd om te douchen en te gaan slapen. De jongens en de meisjes gaan dan naar hun eigen kampterrein en douchen natuurlijk apart.

Dinsdag:

De tweede dag begint natuurlijk met het ontbijt. Hierna vertrekken we voor een lekkere wandeling naar het Beekhuizerzand, waar we lekker sportief gaan zijn. Als we na de lunch terug komen op ons kampterrein staat er weer een vol programma met bijvoorbeeld levend stratego.

Na het avondeten wordt het een dolgekke boel met levend bingo!Woensdag:

Woensdag is onze workshopdag. Je mag vandaag twee keer zelf kiezen wat je wil doen! Mountainbiken, stop-motion films maken, de “Freek in het Wild” natuurwandeling, sieraden maken, breakdance… en nog meer!!! Laat je talent maar zien vandaag!

Donderdag:

Vergeet je zwembroek niet in te pakken!!!!!!!!!

Vrijdag:

Wat we gaan doen… dat zeggen we nog niet… maar vrijdag sluiten we een drukke week af met een groot knalfeest! Neem je beste danspasjes en je mooiste kleren mee, want het dak gaat eraf!!!

Zaterdag:

Helaas, komt ook aan IKVW Outdoor een einde, op zaterdag ontbijten we nog samen, wisselen we adressen en telefoonnummers uit en stappen we weer in de bus om naar huis te gaan… waar we lekker kunnen gaan slapen ­čśëSLAPEN IN TENTEN

Capitalise on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test.

ACTIEF IN DE NATUUR

Appropriately empower dynamic leadership skills after business quality vector portals.

PLEZIER IN ONS KAMPHUIS

Progressively maintain extensive infomediaries via extensible niches, disseminate processes.

Eten, feesten, spellen en activiteiten. Als het regent zitten we lekker warm in ons kamphuis. Als de zon lekker schijnt zijn we buiten, lekker in de natuur! Spellen in het bos, speurtochten over de paden, maar ook lekker chillen op het plein, voetballen, tafeltennis en springen op het springkussen. Er is voor iedereen wat te doen.

De tenten zijn alleen om in te slapen, het is de eerste nacht natuurlijk even wennen, maar de kinderen wennen hier snel aan. Als het erg koud is hebben we een extra dekentje voor de kinderen.


ONZE KAMPLOCATIE

YMCA KAMPEERCENTRUM ‘DE HULSHORST’

IKVW Outdoor verblijft al sinds 2010 op de ‘Hulshorst’ in Hierden. Dit terrein is van YMCA Nederland. Een prachtig terrein, midden in een natuurgebied van Natuurmonumenten. We verblijven in twee kamphuizen en 20 slaaptenten.

Op 29 april 2017 werd het nieuwe kamphuis opgeleverd, nadat een jaar eerder het oude kamphuis in vlammen op is gegaan. Het nieuwe gebouw is prachtig geworden en we zijn ook heel blij dat we daar ook dit jaar weer mogen verblijven. Hieronder een filmpje met de geschiedenis van de Hulshorst.


Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution.

Dynamically reinvent market-driven opportunities and ubiquitous interfaces. Energistically fabricate an expanded array of niche markets through robust products. Appropriately implement visionary e-services. Distinctively exploit optimal alignments for intuitive bandwidth.
HOOFDLEIDING OUTDOOR

PETER en RISHI

12 betrouwbare leiding, een stagiaire en activiteitenleiding zorgen gedurende deze week voor uw kinderen. Hein, Peter en Sherida zorgen als hoofdleiding voor een goede organisatie tijdens de week. Als u vragen heeft zullen zij u hierbij helpen, als u vragen heeft kunt u gebruik maken van ons contactformulier.